Software van LogiSoft

LogiSoft webshop
Met jarenlange ervaring op logistiek gebied, hebben wij een product ontwikkeld dat zich onderscheidt van andere webshops die vandaag de dag verkrijgbaar zijn. Met de LogiSoft webshop bent u klaar voor de toekomst!

De LogiSoft webshop is uiterst flexibel en sluit aan op bijna elk bestaand logistiek systeem of artikelbestand.
Doordat de LogiSoft webshop alle benodigde informatie automatisch real-time ophaalt uit uw systeem, hoeft u uw wijzigingen dus niet nogmaals te herhalen in een losstaand webshop CMS.
Hiermee voorkomt u fouten en bespaart u tijd en geld. Dit zorgt voor duidelijkheid richting uw klanten en minder werkdruk voor uzelf.
Maatwerk oplossingen
LogiSoft ontwikkelt al jaren maatwerk oplossingen tot grote tevredenheid van onze klanten.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat LogiSoft voor u en uw bedrijf kan doen.

Een klant aan het woord ...

Wij zijn zeer tevreden met onze website van Logisoft. We hebben eerst een website gehad van Exact en deze was zeer slecht vindbaar op internet. Na de overgang op de website van Logisoft zijn wij en onze producten weer zeer goed vindbaar.
Door de koppeling met Exact Globe met onze webshop hoeven wij niet meer handmatig prijzen over te zetten.
De samenwerking met Bram liep zeer soepel en hij heeft het ontwerp voor de website een op een kunnen overzetten.
-- J. Schut, Intervema B.V.

Diensten

Consultancy

Zoekmachine optimalisatie? Een website opzetten? Webdesign? Hosting? Maatwerk software? Integratie van verschillende systemen? Andere oplossingen? LogiSoft kan u helpen!

Support

Support

LogiSoft staat voor u klaar! Wij helpen u via support op afstand of komen bij u langs. Met LogiSoft kunt u snel weer verder.

Diensten

Advies

Wij adviseren u graag over een oplossing die bij u past. Advies nodig over iets anders? Geen probleem. Wij helpen u graag.